Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rpp
Taki se gostek

Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 21:25, 05 Lip 2009 Temat postu: Ostatnio zalogowany - błędne dane |
|
|
Witam,
co jakiś czas robię sobie czystkę na swoim forum i usuwam użytkowników którzy nie byli zalogowani od n-dni.
Dzisiaj zauważyłem bardzo dziwną rzecz - pokazało mi informację przy jednym z użytkowników, że nie był zalogowany od 244 dni a jeszcze wczoraj z nim wymieniałem PW czyli musiał się zalogować na forum bo przecież inaczej PW nie przejdzie.
Dodatkowo ostatni post napisał 20 marca 2009 (czyli nie jest to 244 dni temu) i w polu "przeczytane tematy" ma liczbę 12 (wg opisu jest to statystyka z ostatnich 30 dni).
Do tej pory bazowałem na tym mechanizmie podpowiadającym ile dni temu ktoś się ostatnio logował ale widzę, że jest jakiś poważny błąd i źle się to zlicza.
pozdr,
rpp
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
cleXter
Wymiatacz

|
Powrót do góry |
|
 |
rpp
Taki se gostek

Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 15:50, 06 Lip 2009 Temat postu: |
|
|
cleXter chyba jednak mówimy o zupełnie innych problemach
ten z przytoczonego linka dotyczy pokazywania nieprzeczytanych wiadomości a mi chodzi o to, że przy jednym z użytkowników mam info, że nie logował się od (już) 245 dni a 2 dni temu wymianiałem z nim wiadomości na PW gdzie nie da się wejść bez zalogowania
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |