| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

Gość 

| 

Wysłany: Sob 5:29, 24 Maj 2008    Temat postu: Weryfikacja w Google!!! | 
				    | 

| 

Mam problem! Założyłem u Was forum ale chciałem aby ta strona została zweryfikowana przez google- mogę to zrobić na dwa sposoby;1.To umieścić plik html na waszym serwerze, jaki jest adres tego serwera?i i czy dostane jakis password? 2.-gi sposób to: muszę umiescić metatag- tylko wtedy muszę znać nazwę użytkownika oraz chasło. No, ja to zglupialem no bo założyłem to forum bez logowania się w waszym serwisie?! Teoretycznie powinienem być zadowolony bo po wpisaniu słowa klucz. do wyszukiwarki Google: muzykaztwojegospiewnika -forum jest na pierwszym miejscu wyn.wyszukiw. a dopiero potem moja strona na której jest link do forum, ale chodzi o to że nie mam kontroli nad ruchem i jakich słow kluczowych używałi odwiedzający czy też rezygnujacy z wejścia na stronę. Pozdrowienia dla czytajacych te wypociny!!!    

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 
        | 
         | 

Pucuś 

Boss mafii postowej 

Przeczytał: 0 tematów

| 

Wysłany: Sob 20:32, 24 Maj 2008    Temat postu:  | 
				    | 

| 

Nie wiem czy lapie ale chcesz zeby Twoje forum bylo pod innymi nazwami pod google   

Zrob sobie tak wpisz sobie w google "pozycjonowanie w google" i bedziesz miec tego full   

Pozdro

Post został pochwalony 0 razy
				 | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

|