| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bogdan 44
Taki se gostek

Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Kraków Płeć:
|
Wysłany: Wto 6:22, 21 Kwi 2009 Temat postu: Przenoszenie tematów. |
|
|
Siemka
Kopałem po postach w "Pomocy", ale bym się wnet zakopał na śmierć i jednego użytkownika mniej
Zaznaczam, że jestem "nówką" w prowadzeniu forum, więc cierpliwości życzę i wyrozumiałości . Tłumaczcie "jak krowie na rowie" !
Bo będę Wam życie zatruwał Uczę się od podstaw metodą prób i błędów, ale zawaliłem sobie jeden temat i nie chcę próbować w ciemno drugi raz.
Jak można przenieść temat z jednego forum do drugiego ?
Ja zrobiłem to tak: Zabezpieczyłem się [znając siebie:lol: ] kopiując posty posty do Worda.
Przenosząc temat z jednego forum do drugiego miałem odznaczą opcję "pozostaw kopie..." zatwierdziłem i było oki. Ale chciałem później usunąć stary temat, czyli tą pozostałą kopię i wrąbało mi i kopię i ten temat już przeniesiony na inne forum. Jednak Word pomógł, tylko, że teraz to kiepsko wygląda.
Co zrobiłem nie tak ???
Już Was widzę ja rżycie ze mnie !!
Jak możecie to pomóżcie !
Zdrówka bogdan
Ps. Chciałem dodać adres strony do wglądu, ale jestem za "świeży" i wzieli mnie za robota
Post został pochwalony 0 razy
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
Kozak21
Taki se gostek

Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 16:01, 21 Kwi 2009 Temat postu: |
|
|
Dla chcącego nic trudnego.
Jak naciskasz "Możesz moderować to forum" to wyświetlają ci się tematy. Wybierasz któryś z nich, następnie naciskasz "Przenieś". Wybierasz, w które miejsce chcesz przenieść temat. jeśli nie chcesz mieć kopii z napisem np. "PRZENIESIONY:Michał Winiarski" (przykład z mojego forum, po błędzie moderatorki) w starym temacie, to nie zaznaczasz tekstu "Pozostaw odnośnik na starym forum", zatwierdzasz i tyle. Temat jest przeniesiony, tkwi tam, gdzie tkwić powinien i nigdzie nie ma odnośnika.
Pozdrawiam
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bogdan 44
Taki se gostek

|
Wysłany: Wto 16:42, 21 Kwi 2009 Temat postu: |
|
|
DZIĘKI !!!
Właśnie Tego teraz się bałem, że jak nie odznaczę, to mi możesz gdzieś wrąbie
A powiedz mi jeszcze jak możesz, czy teraz jak mam przeniesiony jeden temat i pozostała ta nieszczęsna kopia, da się coś wykombinować, żeby zniknęła nie naruszając przeniesionego tematu ?
Siemka !!!
Ostatnio zmieniony przez bogdan 44 dnia Wto 16:47, 21 Kwi 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kozak21
Taki se gostek

Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 17:01, 21 Kwi 2009 Temat postu: |
|
|
Dobra, nie liczy się.
Sprawdziłem u siebie i po tym jak usunąłem "Przeniesiony:kolejna proba" temat "kolejna proba" w innym dziale nadal pozostał. Zaryzykuj, powinno być wszystko ok. Do odważnych świat należy.
Ostatnio zmieniony przez Kozak21 dnia Wto 17:06, 21 Kwi 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bogdan 44
Taki se gostek

|
Wysłany: Wto 17:05, 21 Kwi 2009 Temat postu: |
|