Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lewy666satan
Taki se gostek

Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: Czw 21:37, 28 Lip 2005 Temat postu: problem ze skopiowaniem forum |
|
|
Sprawa wygląda następująco:
Mój kumpel założył forum. Zrobił mnie moderatorem. Forum rozwija się całkiem nieźle i nie chciałbym, go utracić. Mojemu kumplowi nagle coś odbiło i zaczął wszystko po kolei czyścić, więc skopiowałem forum (bazę danych i te inne rzeczy). Chciałbym teraz te skopiowane forum przenieść na inny adres, ale nie wiem jak. Założyłem nowe forum na fora.pl, ale nie wiem jak zrobić, żeby te stare (skopiowane) przenieść na nowy adres. Pomóżcie.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
lewy666satan
Taki se gostek

|
Wysłany: Czw 22:01, 28 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
Chyba, że mogę np. zdjąć z niego adminostwo, żeby nie mógł tak wszystkiego czyścić? Ale wtedy (jeśli się tak da) chyba będzie mógł usunąć całe forum, a to raczej mi nie odpowiada. Pomoże ktoś???
|
|
Powrót do góry |
|
 |
aquarius
Taki se gostek

Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 22:15, 28 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
Podsumowując: chcesz podwędzić adminowi jego forum Nieładnie. Chyba zapomniałeś, że to admin zakładał to forum i może z nim zrobić wszystko (również je usunąć gdy przyjdzie mu na to ochota) a ty nic na to nie poradzisz. Myślę, że nie powinieneś oczekiwać, że ktoś tu ci pomoże przejąć cudze forum bo to po prostu nielegalne
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lewy666satan
Taki se gostek

|
Wysłany: Czw 22:20, 28 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
Nie chcę mu zabierać forum, ale to jest forum naszego sojuszu w ogame (jeśli wiesz co to). On był liderem, ale teraz ja jestem liderem sojuszu i on działa na niekorzyść członków sojuszu. No, ale lux. Nie ma sprawy. Widzę, że muszę założyć nowe forum sojuszu od samego początku. Trudno, niech i tak będzie. Nie chcę być nieuczciwy. W sumie to masz rację. Dzięki.
|
|
Powrót do góry |
|
 |