Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Solaris
Taki se gostek

Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 22:31, 27 Kwi 2006 Temat postu: BRAK PANELU ADMINISTRATORA POMOCY!!!!!! |
|
|
Jestem użytkownikiem forum http://www.sojuszmg.fora.pl/index.php mam range specjalną administrator i ani ja ani założyciel forum po zmianie designu na "Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Arthur Theme " nie możemy wejść do Panelu administratora tzn. nie ma nawet linku który zawsze był na dole strony. Sytuacja jest kiepska bo nie mamy władzy teraz na tym forum a mamy coraz więcej użytkowników i taka sytuacja jest nie do przyjęcia Proszę pomóżcie co mogę zrobić w takiej sytuacji Wszelka pomoc mile widziana nie ukrywam że zależy mi na czasie Wielkie dzięki z góry pozdrawiam serdecznie
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
turbo007
Maniak postów

Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Czw 23:01, 27 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
przy zakładanu forum dostałeś link emaila w którym był link do PA wić mam nadzieje że go masz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
djdeaka
Członek mafii postowej

Ostrzeżeń: 3/5
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pppiekarz
Prawa ręka mafii

Ostrzeżeń: 2/5 Skąd: z odległej galaktyki...
|
Wysłany: Pią 15:14, 28 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
To powinno zadziałać, a swoją drogą to może te litery są, tylko np. stapiają sie z tłem, albo znowu jakiś błąd...
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arturborowiecki
Maniak postów

Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: Warszawa/Polska
|
Wysłany: Pią 16:29, 28 Kwi 2006 Temat postu: Re: BRAK PANELU ADMINISTRATORA POMOCY!!!!!! |
|
|
Solaris napisał: | Jestem użytkownikiem forum http://www.sojuszmg.fora.pl/index.php mam range specjalną administrator i ani ja ani założyciel forum po zmianie designu na "Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Arthur Theme " nie możemy wejść do Panelu administratora tzn. nie ma nawet linku który zawsze był na dole strony. Sytuacja jest kiepska bo nie mamy władzy teraz na tym forum a mamy coraz więcej użytkowników i taka sytuacja jest nie do przyjęcia Proszę pomóżcie co mogę zrobić w takiej sytuacji Wszelka pomoc mile widziana nie ukrywam że zależy mi na czasie Wielkie dzięki z góry pozdrawiam serdecznie | Żeby był przycisk Panel administracyjny to Admin musi być zalogowany.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
PrZeMyS|_aW
Taki se gostek

Ostrzeżeń: 5/5
|
Wysłany: Pią 16:36, 28 Kwi 2006 Temat postu: |