| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
hub
Członek mafii postowej

Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Pią 11:36, 05 Sie 2005 Temat postu: Zmiana koloru/obrazka tła |
|
|
Ostatnio pomagałem na forum osobom, które chciały zmienić kolor tła na swoim forum. Nawet sam interweniowałem w tej sprawie i pomimo koloru tła w formularzu edycji stylu na stronie w rzeczywistości nie było żadnych zmian. Poza tym nie mozna zrobić żadnego rysunku jako tła. Proszę o pomoc w tej sprawie, bo tło raczej powinno się zmieniać.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
po_lak
Postrach forum

Wysłany: Pią 19:01, 05 Sie 2005 Temat postu: Re: Zmiana koloru/obrazka tła |
|
|
| hub napisał: | | Ostatnio pomagałem na forum osobom, które chciały zmienić kolor tła na swoim forum. Nawet sam interweniowałem w tej sprawie i pomimo koloru tła w formularzu edycji stylu na stronie w rzeczywistości nie było żadnych zmian. |
Być może autor danego skina nie przewidział takiej możliwości. Czy w subSilver również się nie dało? Ten skin jako wzorcowy powinień mieć wszystkie opcje aktywne. Pozostałe są skinami nieoficjalnymi, dlatego może się zdażyć, że nie obsługują wszystkich możliwości jakie daje phpBB.
| Cytat: | | Poza tym nie mozna zrobić żadnego rysunku jako tła. Proszę o pomoc w tej sprawie, bo tło raczej powinno się zmieniać. |
Nie ma takiej możliwości w phpBB.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hub
Członek mafii postowej

|
Wysłany: Pią 20:36, 05 Sie 2005 Temat postu: Re: Zmiana koloru/obrazka tła |
|
|
| Cytat: | | Poza tym nie mozna zrobić żadnego rysunku jako tła. Proszę o pomoc w tej sprawie, bo tło raczej powinno się zmieniać. |
Nie ma takiej możliwości w phpBB.[/quote]
Jest w formularzu tworzenia i edycji stylu. Drugie od góry: "Obrazek Tła"
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
po_lak
Postrach forum

Wysłany: Pon 23:23, 08 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
Faktycznie, masz racje, że jest coś takiego. Pogrzebie w źródle, zobacze czemu nie działa, ewentualnie jak tego używać i dam znać
|
|
| Powrót do góry |
|
 |